Изложба „Цветна пролет“ краси пловдивския панаир през март

Оригинални решения за украса на дома и градината на специализирана изложба „Цветна пролет 2018“

Мероприятието ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив. Акцент в предстоящото издание са арт и хоби продуктите, позволяващи на всеки да развие своя уникален стил.

Изработка на бутикови серии кашпи по проект на клиента, ателие, предлагащо т.нар. „картини по номера“, навлизащи на българския пазар, богат асортимент от новите арт продукти, предназначени за хора, чието хоби е рисуването, експозицията от бижута, направени от  цветя, тематична украса за Великден, произведения на приложното изкуство и още много други съвременни и интересни предложения очакват гостите на изложението „Цветна пролет“ 2018.

Това е мероприятие, ориентирано към творчество за непрофесионалисти, което носи неповторимо удоволствие, а именно удовлетворението да създадете свои шедьоври сами.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще даде възможност на професионалисти и любители да се запознаят с иновациите в тази област. 

Ще се представят модерните тенденции във флористиката и озеленяването а участието на над 40 фирми. Панаир Пловдив ще стане домна екзотични цветя, семена и разсад.

С многото новости, които ще представи, тазгодишното издание на „Цветна пролет“ продължава  традицията да се предлага всичко необходимо.

 

Вашият коментар