Късометражни филми с вход свободен във Фарго

Всеки първи и трети четвъртък от месеца в клуб „Фарго“ ще бъде представена тематично подбрана селекция от български късометражни филми. В деня на прожекцията за среща с публиката гостуват авторите и част от актьорите, за да разкажат за създаването на филмите си и за предизвикателствата пред българското късометражно кино.

На 22 юни 2017 г., четвъртък, от 19:30 часа в Club Fargo с ВХОД СВОБОДЕН предстои прожекцията на 3 филма на режисьорката Розалия Димитрова.

Казват, че всеки режисьор има свой собствен глас, избира своите теми, намира своите герои. Очарователната Розалия Димитрова избира най-колоритните персонажи и разказва историите им така, че да ги помним.

КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО е инициатива на Arteria Films Ltd., съвместно с Клуб „Фарго“ в „Лъки“ – Дом на киното и Община Пловдив. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2017 година.

НИКОЛА МИХОВ

България, 17 мин.

Никола Михов, е история за един цветен младеж от нашето съвремие. Зад неангажиращия вид и семпло поведение прозира артист от световна класа. Наградите от Париж, Берлин и Лондон са само малка част от антуража му. Но основното качество си остава умението му да разказва с картини живота, такъв какъвто е.

Продуцентска компания: Pink Sheep Think ltd.

Продуценти: Розалия Димитрова, Кеворк Асланян

Режисьор: Розалия Димитрова

Звук: Ненко Милев

Монтаж: Кеворк Асланян

Звуков Монтаж: Ники Кръстев

Саунд дизайн: Михаил Дичев

Музика Георги Георгиев (майката)

ТАЛАНТИ
България, 19 мин.

Пенсиониран шампион по бокс, тренира две момичета в разпадаща се спортна зала в Лом. Те не разполагат с пари, но имат воля. Тяхната борба не е за реалността, тя е за мечтите.

Режисьор: Розалия Димитрова

Оператор: Добрин Кашавелов

2ра камера: Микаел Стефанов

Асистент: Тодор Кашавелов

Монтаж: Зорница Блянгова

Грейд: Веселин Христов

Саунд микс: Ненко Милев

УЧАСТВАТ: Славчо Илиев, Габриела Димитрова, Симона Симеонова

ВОДА
България / 2010 / 1min

Режисьор: Розалия Димитрова

Сценарист: Данаил Ненчев 

Малко момче е изправено пред избор. Това са дилемите, с които се сблъскваме всеки Божи ден. Аз или Ти? Последиците обвързват всички.

Вашият коментар