No Bullshit Presentations или тайната на успешната презентация

 „Дръжте си ръцете горе, дишайте, не дишайте, стъпете тук, но не стъпвайте там …“

Това съветва Михаил Стефанов в своите обучения по презентационни умения. За половината от тях казва също, че са всъщност обучения по сценично поведение. Проблемът: Повечето презентации, които се налага да прави чевик не са на сцена, а са в работен или образователен контекст и 90% от обученията по актьорско майсторство са ненужни, дори понякога вредни.

Другата половина от обученията по презентационни умения са всъщност обучения по работа с Powepoint. Проблемът при тях пък е, че човек може да работи с програма, но това не го прави задължително добър в много други ключови за една успешна презентация неща.

Кои са истински важните за една успешна бизнес презентация неща ще може всеки желяещ да научи в най-ново обучение No Bullshit Presentations.

Изключително практичния подход към презентирането на лектора Михаил се базира на дълги години практически опит в сферта на комуникациите, маркетинга и продажбите. И затова вместо да изгуби време с ненужни неща, той ще научи гостите как да правят въздействащи презентации, които постигат целите си.
Затова, ако искате да се научите как да измисляте, структурирате и създавате презентации, които вдъхновяват другите към действие, не пропускайте да се запишете – и побързайте, защото местата са ограничени. 

Обучението е двудневно, но с пауза между двата дни от една седмица. Датите ще са 16-ти и 22-ри март, а мястото разбира се е Limacon.

След тези два дни посетилите лекциите ще могат да анализират своята публика в дълбочина, ще знаят кои са основните категории цели и как да си поставят работещи цели и да измерват успеха на презентацията, какво представлява структурата на една презентация, ключовите части и как да правят връзката между тях, също техники за генериране и подреждане на идеите за дадена презентация, основните правила при създаване на сториборд, основите на дизайна, елементите на презентиране и пр.

За автора

Вашият коментар