Startup Weekend Plovdiv 2017 наближава

Остава по-малко от месец до стартирането на Startup Weekend Plovdiv 2017

Мediacafe и организацията дават специален подарък за всички студенти. С код STUDENT билетите ви ще струват 30 лева (с включена и храна за трите дни)

Startup Weekend Plovdiv е едно от събитията в календара на глобалната организация Startup Weekend, което всяка година се организира в над 700 града по цял свят и цели да събере на едно място амбициозни хора от най-различни области, които да формират екипи помежду си и да разработят иновативни проекти. Уикендът за предприемачи ще се проведе на 17, 18 и 19-ти Март 2017 г.

Как протича Startup Weekend Plovdiv? Състезанието започва с презентирането на идея и нейното работване. За тази цел в рамките на 54 часа програмисти, маркетинг специалисти, дизайнери и ентусиасти формират екипи по между си, споделят идеи и изработват продукти. Крайната цел е стартирането на нов бизнес. Финалната оценка на екипите присъжда жури от професионалисти, инвеститори и бизнес ангели.

Startup Weekend ще се проведе през периода 17 – 19 март в Аркадия

Искаш да участваш, но нямаш екип?

Това е най-малкото, което трябва да те притеснява. Startup Weekend Plovdiv  е шанса, който си чакал до сега. Тук ще намериш екип, с който може да разработиш продукта си до последния детайл. Единственото, което трябва да носиш със себе си е лаптоп, идея и огромна доза самоувереност в това, което ти предстои, а то ще бъде страхотно преживяване, което за финал може да те превърне в следващия стартъп оценен и спонсориран… Вдъхнови се от тук.

Вече имаш стартъп, но искаш ново предизвикателство

Попаднал си на правилното място. Startup Weekend Plovdiv е причината да разшириш границите на предела си. Имаш безграничната възможност да развиеш екипа си и да се срещнеш с нови инвеститори. Ще се потопиш отново в измерението на идеи, истории и мечти. А защо не и още един стартъп?

Startup Weekend Plovdiv е възможност да откриеш отговора на всички въпроси, които те вълнуват около един стартиращ бизнес и средство да създадеш мрежа от ценни контакти.

Страхуваш се да представиш идеята си

Има не един или два случаи, в които сме били свидетели на  истории от типа:

  • “Аз имах същата идея, но изпитвах страх да я споделя”
  • “Нямах достатъчно развита идея”
  • “Страхувам се, че идеята ми няма да е достатъчно добра”
  • “Не искам да я споделям, защото някой може да я открадне”,
  • “Притеснявам се от отхвърляне и критика”ю

Просто спри. Всичко, от което се нуждаеш преди да започне Startup Weekend Plovdiv е:

Достатъчно добра идея.

Добро проучване на пазара.

Енергия и сили да развиеш идеята си за 54 часа.

  • Запиши се тук.
  • Билети могат да се закупят тук.
  • Още информация за събитието тук.

Повече за последното издание на Startup weekenda, със снимки и видео, което се проведе през 2015-та година може да видите ТУК
 
Мediacafe.bg e основен медиен партньор на събитието за трета година

За автора

Вашият коментар