Световният лидер в производството на дронове – DJI, отваря магазин у нас

Официалният магазин на DJI в Sofia Ring Mall е единственият на Балканите.

Дроновете с всеки ден заемат все по-голямо място не само в професионалното фото и видеознаснемане, но и сред любителите фотографи, селфи ентусиастите и запалените по летателни апарати.

Най-големият световен производител на дронове – DJI съвсем скоро ще отвори своя официален магазин у нас. Новината хвърли в очакване всички любители на DJI продуктите, не само защото това ще е първият обект на китайската компания на Балканския полуостров, а и защото ще предлага на българския пазар последните технологични новости във видео и фотозаснемането по земя и въздух.

Магазинът ще отвори врати на 18 декември от 11 часа в Sofia Ring Mall, а от DJI обещават безброй изненади за гостите си, томболи с награди и безплатен тест на техника DJI. В единствения официален магазин на компанията ще откриете пълно разнообразие от системи за въздушно заснемане, оборудване за стабилизация на изображението и безброй друга полезна техника.  

Независимо дали сте професионалист, любител или просто искате да разберете каква е гледката отвисоко, официалният магазин на DJI е вашето място!

Вашият коментар