Cooolbox продължа мисия да предлага бърз, сигурен и стабилен Интернет

С превръщането на Wi-Fi в предпочитаната комуникационна технология в дома, нуждата от бързи и стабилни безжични връзки е все по-важна

Съвет с какъв рутер да изберeте, така че да можете да се възползват от пълния капацитет на предоставените скорости се увеличават всекидневно.

Да се препоръча устройство не е лесно, защото, въпреки големият брой предлагани модели Wi-Fi рутери, много малка част от тях са с достатъчно добри характеристики, за да позволят пълноценно използване на гигабитова услуга, като всички са във високия ценови сегмент. Именно поради тази причина от Coolbox подобряват пакетната си услуга с рутер от най-висок клас, позволяващ на клиентите ни да се възползват максимално от Гига скоростите.. 

Така бе създадена новата услуга cooolMax, която се предоставя с потребителски рутер Icotera i6850. 

Дизайнът на устройството е проектиран така, че да съчетава естетика и функционалност в едно. Icotera i6850 се вписва еднакво добре в интериора както на традиционни, така и в модерни домакинства. Моделът i6850 е съвместим с всяко сертифицирано устройство по стандарт 802.11a/b/g/n Wi-Fi, но и работи и с най-новия стандарт – 802.11ac. С добавеното решение 802.11ac Wave 2, моделът i6850 е способен да предостави 1700+300 Mbps и повече от 1 Gbps комбинирана скорост на предаване в реална домашна и дори офис среда. 

С тази нова крачка Cooolbox продължи мисията си да предлага бърза, сигурна и стабилна връзка с Интернет, като не спира да търси начини да подобрява предлаганите услуги. 

За автора

Вашият коментар