CrediNet – удобство и необходимост

Необходимостта от бързи кредити все повече нараства. Хората в България се „отпуснаха“ и започнаха да потребяват все повече стоки и услуги, като за целта се възползват от пари назаем

Вече все по-рядко, хората които се възползват от този тип услуга, са смятани за упражняващи „съмнителна“ дейност. А и подобна асоциация е и е била твърде нелогична, имайки предвид, че едни от най-развитите икономики функционират именно на принципа на живота назаем. Така услугите, предлагани от CrediNet, се явяват една изключителна възможност за българските потребители за лесен и удобен начин да получат пари назаем за нуждите си с бърз онлайн кредит.

CrediNet е продукт на Микро Кредит АД, който е изцяло онлайн. Удобството на този вид бърз кредит е, че спестява време, редене на опашки, ненужна документация и прочие. С този кредит потребителите могат да се възползват от суми от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца, като могат да се възползват и от безлихвено плащане, ако върнат кредита в срок от 30 дни, при заплащане на административни такси.

Усвояването и погасяването на кредита може да се осъществи по банков път, в един от 70-те локални офиси в цялата страна на MicroCredit или в обект на EasyPay. Кандидатстването за кредит може да се осъществи по всяко време на денонощието, като CrediNet предлага на своите клиенти бързо одобрение, като компанията се стреми да се увери, че кредитът ще бъде изплащан коректно и точно. В същото време молбата се разглежда в рамките на работното време на компанията.

При възникването на каквито и да било въпроси компанията предлага жив чат, гореща телефонна линия, като потребителите имат възможност и да изпращат запитванията си и по електронната поща.

Като небанкова финансова институция MicroCredit подлежи на регистрация и контрол от БНБ, която поддържа и публичен регистър на всички дружества, упражняващи легитимно дейността си. CrediNet  е най-новия продукт на компанията, от чието появяване се нуждаеше българския пазар. Изцяло изнесен във виртуалното пространство, той е удобен начин да си набавите необходимите средства, които не ви достигат при непредвидени разходи, празнични пазарувания или други причини. Управлявате го по собствените си възможности и не се редите на опашки.

 

За автора

Вашият коментар