Пловдив се сдоби с най-големия професионален магазин за шевни машини

Фирма с 25 годишната история в шевния бранш навлезе в града под тепетата

Фирма Ветекс, която разполага с едни от най-големите магазини в Кърджали, Хасково и Щип (Македония), стъпи на пловдивския пазар, като отвори свое представителство в Пловдив тази седмица. Собствениците почерпиха свои настоящи и бъдещи партньори, както и гости в изискания си show room в квартал Тракия, а те пък от своя страна им отвърнаха с подаръци и пожелания за бързо разрастване във всички големи градове на България.

Основният предмет на дейност е търговия с шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия. Собственикът на фирмата г-н инж. Велко Бонев сподели, че магазинът му разполага с огромно разнообразие от машини, като отличи марките , SUPREME,HONREY,GEMSY, Shing Ling,TONY, SAKURA за които е представител за България и за Македония, както и с други реномирани марки. Машините заемат основен дял от продажбите на фирмата и е основен търговски приоритет.

В областа на кроячната и гладачната техника се предлагат пълната гама от машини и резервни части.

Има надлежно изградена сервизна мрежа, която осигурява за продаваната техника сервиз с едногодишно гаранционно обслужване, както и следгаранционна поддръжка на машините.

Фирма Ветекс поддържа на склад много широка гама от резервни части и консумативи за шевната индустрия, обезпечена е със специализиран транспорт и високопрофесионални техници, което позволява бързо отстраняване на всеки проблем на място при клиента.

Фирма Ветекс се намира в ж.к. Тракия, бл.104А, тел – 0886038294 или 0885 885884, 

За автора

Вашият коментар