Библиотеката празнува 3-ти рожден ден 4 дни и 9 групи

Артклуб Библиотеката празнува своя пореден рожден ден с парти маратон – 4 дни концерти, 9 групи и купон до зори

Потопете се в ритъма на суинга с чаровното трио Sentimental Swingers и се оставете на силата на виртуозния джаз с музикантите на Михаил Йосифов секстет.

За всички пловдивчани, които обичат хубавата музика и се радват на живота, Деси, Рони и Вера ще пеят на 13 май в клуб „Библиотеката". Концертът на Sentimental Swingers е красивата роза в пъстрия музикален букет, с който клуб Библиотеката ще отбелeжи третия си рожден ден с поредица от празнични събития между 12 и 14 май.

Създадени през 2010 година, “Sentimental Swingers” – Андрония Попова, Десислава Андонова и Вера Шандел, заедно с музикантите от секстета на Михаил Йосифов, съживяват златните години на суинга, припомнят красотата на джаза, изпълват с нов живот градската песен. Стилът им е запазена марка за изключително забавление, а концертите им са въздействаща смес от чиста емоция и заразителен ритъм, които могат да задоволят всички сетива на публиката.

Пригответе се за дълга вечер с продължение на DJ swing party. Вратите отварят в 21.00, а местата са ограничени. Вход 15.00 лева

Билети може да закупите в "Билетен център" пред общината, кафе "Малката кафе Библиотека", уиски бар "САНДЪКЪ". Резервации на места и капаро в клуба и на 0888938075 Дрес код в унисон на времето и епохата на суинга.

ВИЖТЕ цялата програма за рождения ден на клуба:

ЧЕТВЪРТЪК
1. The Doctors
2. Кирилица
3. Ivory Twilight с гост изпълнител Коцето Кацаров

ПЕТЪК 
SANTIMENTAL SWINGER

СЪБОТА 
1. Wild Horses
2. Ренегат
3. The FourTones

НЕДЕЛЯ
1. Кореком
2. Nameless Day Ritual

За автора

Вашият коментар