Индустриална революция 4.0 тема на Оutsourcing събитието под тепетата

Пловдив ще посрещне над 300 водещи експерти от страната и Европа по време на Националната Аутсорсинг конференция

За трета поредна година градът под тепетата ще бъде домакин на най-голямата аутсорсинг конференция в страната.

„Утре, Industry Watch Bulgaria насочваме поглед към „далечното бъдеще“ – онова, което първо ще трябва да си представим, после да видим, че предприемачите започват да си вярват, че могат да създадат, и най-накрая да „прогнозираме“ в традиционния смисъл“, сподели икономистът Георги Стоев ден преди традиционното вече голямо оutsourcing събитие в Пловдив. 

След като само преди месец Financial Times излезе с доклад, в който определи България, и в частност – Пловдив, като претендент за технологична столица на Балканите, редица международно признати експерти в ИТ и Аутсорсинг сектора се събират след броени дни в града, за да обсъдят тенденциите в областта. Те ще разгледат теми като „Индустриална революция 4.0“, „Глобални трендове в Аутсорсинг индустрията“, както и какъв е потенциалът за аутсорсинг процеси от традиционни производства, разположени в региона, или иначе казано – „Пловдив отвъд Аутсорсинг развитието“. 

Своя опит и визия по темите ще споделят водещи чуждестранни експерти като Роберто Пасти и Елиас Ван Херваарден. Роберто е опитен лидер, който превръща традиционните компании в пробивен дигитален бизнес. В момента той ръководи проекти за цифрова трансформация в няколко европейски компании. Работил е за компании като Bosch Group, Volkswagen, Adidas, Deutsche Bank, Boston Scientific и много други от водещите европейски и американски брандове.

От друга страна, Елиас оглавява Global Location Strategies на Deloitte. През последните 25 години той съветва над 500 мултинационални компании при избор на локация и ръководи глобални аутсорсинг проекти. С практически опит в 44 страни и 250 града по цял свят, Елиас е високо ценен експерт по темите за офшоринг и чуждестранните инвестиции.

Бизнес форумът “Аутсорсинг дестинация България 2016“, чиито организатори са консултантска компания „Индъстри Уоч“ и Община Пловдив, ще започне в 10:30 часа на 22 ноември 2016 год. /вторник/ в зала „Пловдив” на Гранд Хотел Пловдив.

Повече информация относно конференцията като програма, говорители и темите на панелите, можете да откриете ТУК

  • Снимки и видео от 2014-та година може да видите ТУК
  • Интервю с Лъчезар Богданов на конференцията през 2014-та може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар