Инкубатор в Пловдив представя конкурс за най-добър предприемач в творческата индустрия (видео и снимки)

Официално беше представен проект Th13teen Arts – конкурс за най-добър предприемач в творческата индустрия, в артистичния център „Инкубатор“ в Пловдив. Наградата на конкурса е 100 хил. долара стана ясно на първата официална презентация на Инкубатора, на която присъстваха близо 30 младежи.  

Носещ провокативното заглавие “Музикант къща не храни“ конкурсът предлага чудесна възможност за популяризиране и реализация на различни идеи.

За втора поредна година Министерството на икономиката и енергетиката организира този конкурс. Целта на му е да подкрепи творческите предприемачи в България, да насърчи новаторския дух и да стимулира броя на успешните творчески предприятия у нас.

Конкурсът е насочен към всички предприемачи от творческите индустрии, регистрирани и действащи в България, които имат иновативна бизнес концепция в областта на творческите индустрии, без значение възрастта на предприемачите и размера на тяхното предприятия.

Най-убедително представилият се пред журито на Th13teen Arts предприемач, ще получи възможността да се състезава за титлата „Най-добър творчески предприемач в света“ на световния финал на Creative Business Cup, който ще се проведе през месец ноември 2014 г. в Дания.

Освен спечелването на награден фонд от 100 000 щатски долара участниците в състезанието ще получат и шанса да разкажат идеите си пред едни от най-големите компании и инвеститори в света и заедно да намерят път към реализирането им.

За да участвате в конкурса трябва да попълните Формуляра за участие. Преди да преминете към попълването на формуляра се запознайте внимателно с Регламента на конкурса, чрез който ще разберете какви са условията за участие и критериите, според които журито ще оценява проектите.

Краен срок за подаване на документите: 23.06.2014г.

Финалът на състезанието е предвиден да се състои на 01.07.2014г., когато журито ще обяви и кой е победителят от националния кръг.

Вашият коментар