Limacon на 1 година или как бизнесът може да пораства в приятелство (СНИМКИ)

Измина цяла година, откакто Limacon Event Center отвори врати
Вчера вечерта младежите приеха най-младите бизнес ориентирани пловдивчани и отново им дадоха шанс да се представят в една различна приятелска среда
Трудно може да се намери подобно място в Пловдив, където бизнесът и приятелството вървят ръка за ръка. И ако тези млади хора наистина правят бизнес, то го правят по такъв начин, че не само ти е приятно да си контактуваш с тях и да се забавляваш, докато създаваш контакти, а времето лети толкова бързо. В тази връзка не трябва да се учудвате, че една година минава толкова бързо, и за нас и за тях.
„Като всеки невръстен организъм и за нас първата година беше силно емоционална. В началото бяхме свръхенергични и не знаехме с какво се захващаме, после дойдоха няколко интересни идеи, които ни окрилиха, след това се запознахме с прекрасни хора, които ежедневно ни подкрепят и дърпат напред, а днес… днес обръщаме поглед назад и с гордост заявяваме – поставихме основите, на нещо, което помага за обединението и развитието на силно бизнес общество в Пловдив“, споделят основателите на Limacon Валя и Иван.
Те отново събраха креативните си приятели, като освен типично парти място Лимакон бе и като пространство за представяне на идеи. „Защото вярваме, че само с ОБЕДИНЕНИЕ на активните хора в града, ще можем да развием устойчива бизнес среда от хора, които следват мечтите си, не спират да се самоусъвършенстват и вярват, че единствено, когато споделт и свързват идеите си, биват пълноценни за обществото около себе си“, допълниха още лимаконци.
Сред приятелите им се представиха Amber – първият матрак с кехлибар и патентована технология, безплатна доставка и 100 дни пробен период, фантастичните Melformator с Петко Танчев, Slow Tours Bulgaria. Хората се докоснаха още и до силата на Четвъртата индустриална революция, благодарение на Soltec и Universal Robots A/S – колаборативния робот UR3. Разбира се имаше щанд и на Хидростаб, а в ъгъла на Черната дъска младежите откриха  най-креативните черни дъски в различни форми.
Там бяха и вкусотиите на Щипка любов – сладкарско ателие – домашни декорирани курабийки, мъфини и сладкиши, бутикови сладости за различни поводи и празници, вдъхновени от вашите идеи и Casa Kakau – семейна шоколатерия, приготвяща истински, натурален шоколад от какаови зърна в каменна мелница, с много внимание и грижа.
Цялото събитие не можеше да мине и без приятелите от JCI Plovdiv – най-активната младежка организация под тепетата, които ще ни черпят с вкусни международни коктейли, докато ни разказват за невероятните инициативи, които случват положителната промяна в града ни.
Лимакон преди една година – виж ТУК

За автора

Вашият коментар