Наградиха мениджъра на 60К за „Най-добър европейски аутсорсинг сео 2017“

Директорът на фирма 60К г-н Джонатан Гладуиш получи награда за най-добър европейски аутсорсинг СЕО за 2017 година от списание European CEO Magazine

Наградата все още предстои да бъде официално обявена и е резултат от внимателно проучване на качеството на работа и бизнес отношенията на кандидатите. Г-н Гладуиш е избран сред редица водещи играчи в различни сфери на бизнеса.

Директорът на 60К даде кратко интервю за  английското издание, преди да бъде официално награден. Той отправи няколко съвета и препоръки към други изпълнителни директори за това как да се постигне успешна връзка с клиентите.

„Ако направите персонала свой приоритет, той винаги ще постави клиента на първо място“, съветва господин Гладуиш и посочва, че е от решаващо значение непрекъснато да се подобряват предимствата и удобствата на служителите.

Списанието European CEO Magazine работи в 28 държави от ЕС на абонаментна основа. То е информационният източник за европейския бизнес лидер и предоставя цифрите, подробния анализ, стратегията и насоките, необходими за вземане на експертни бизнес решения в разнообразния пазар на Европа. Списанието е надежден и добре познат новинарски портал затова фирма 60К е горда със своя директор и с награадата му за водещ бизнес лидер за 2017 г.

 

Можете да гледате цялото интервю от следващото видео:

Вашият коментар