200 младежи се събират на семинар в ТУ-Пловдив

Безплатен семинар по продажби „Продай себе си“ организират младежите от JCI

„Това ще е едно от най-мащабните събития за предприемачество, които сме предприемали до сега в Пловдив. Очакваме над 200 мотивирани човека да станат част от него и да създадем много контакти“, сподели председателят на организацията за Пловдив Петър Дяксов.

На 17-ти октовмви, събота, от 9:00 часа в аула 1 на Техническия Университет София – филиал Пловдив ще се проведе семинар на тема „Продай себе си: семинар на успешния търговец“. Срещата е по инициатива на младежката организация JCI Plovdiv, част от Junior Chamber International (JCI) –  международна неправителствена организация, обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят с цел позитивна промяна в обществото на всяка от 124-те страни членки. 

Гост-лектор на семинара ще бъде Стоян Тасев – предприемач с над 10-годишен опит в сферата на продажбите. Стоян е бил мениджър на национално ниво към международна, мултимилионна компания. В последните години развива успешно собствен бизнес в България и управлява многочленен екип.

В семинара Стоян Тасев ще разкрие много от личните си търговски стратегии, ползвани през годините, като основен акцент ще бъде максимизирането на продажбите, както в бизнеса, така и в ситуациите на продажба или презентация, в които всеки човек изпада в ежедневието си.

Стилът на преподаване на Стоян е непринуден, с чувство за хумор, и е базиран на реални казуси от практиката му. Обучението е динамично, включва постоянен контакт с публиката, нагледни примери и игри. Подходящо е за хора, работещи в търговските отдели на средни и големи компании, както и за млади предприемачи и студенти, които искат да научат повече за изкуството да продаваш и да се презентираш успешно.

Събитието „Продай себе си –семинар на успешния търговец“ е напълно безплатно и се организира с подкрепата на фирми като Stabil Group, Tendrik, с подкрепата на mediacafe.bg и Технически университет София – филиал Пловдив.

Регистрация може да направите от ТУК.

Вашият коментар