Братя Мангасариян се завръщат със спектакъл в Петното

След години мълчание Зюмбюл – Силвестър Силвестров, Кулю – Владислав Петров и Среброто – Александър Сано, познати като Братя Мангасариян се завръщат. Този четвъртък, на 8 октомври, в Петното, предстои колоритното шоу на братята – "За вредата от образованието, културата и изкуството".

Просто си задаваме въпроса защо един от най-големите физици на Земята – Алберт Айнщайн не е завършил физика? Един от най – големите български актьори – Наум Шопов не е завършил НАТФИЗ? Един от най-големите диктатори в света – Саадам Хюсеин не е завършил училище за диктатори? Само се питаме защо е културно да душиш жена си в театъра пред публика, какъвто е примера на Отело от Шекспир, а не е културно да душиш в домашни условия?

Критичният анализ на културната и обществено-политическа ситуация в България, който Мангасариян ще представят пред публиката е подходящ за всяка възраст. Можете да си резервирате места на: 0889.814.255.

Начало: 21:00
Вход: 10 лева
Резервации: 0889.814.255

На 02.10.2015 г. бе дадено начало на „Post culture stage“/ „Пост-културна сцена“ в гр. Пловдив – новата платформа, чийто слоган е „Изкуство, а не арт“. Прочетете още ТУК.

Пост-културната сцена ще заеме мястото на подземната част на клуб „Петното на Роршах“. Зад идеята на тази сцена се крият не само музикални събития, а една съвкупност от културозапазващи дейности. Литературни клубове и четения, концерти, тематични вечери, кинопрожекции, изложби и театър.

 

 

За автора

Вашият коментар