LAUNCHub финансира млади предприемачи, среща се с тях в Пловдив

На 2 декември екипът на LAUNCHub ще проведе специално организирана среща в Пловдив в търсене на дигитални екипи с интересни разработки и решения. Посещението е част от програмата на Фонда за намиране на най-талантливите дигитални стартъп екипи. Инициативата се провежда в партньорство с Microsoft Ventures.

Целта ни е да се запознаем с местинте екосистеми, предприемачи и компании които работят в дигиталната сфера в Пловдив, споделят органзиаторите.

Интерес представляват и екипи, които в момента работят върху технологични решения или планират в скоро време да започнат работа върху такива. На срещите ще бъдат представени възможностите за финансиране, както и ще бъде споделен ценен опит с инвестиции в стратиращи технологични компании от последните две години и половина.

В рамките на месец след обиколката, екипът на LAUNCHub ще се запознае внимателно с разработките и решенията на компаниите и ще разгледа потенциални инвестиционни възможности.

Срещите ще бъдат организирани в две части – индивидуални срещи с предварително записване и отворена презентация за възможности за финансиране с дискусия:

Презентацията в Пловдив ще се проведе в Hackafe http://hackafe.org/от 19 часа.

Повече информация и предварително записване можете да направите на сайта на LAUNCHUB.

Вашият коментар