Видео премиера на песента Линията на живота

Рекордна гледаемост отбеляза видеоклипа на песента „Линията на живота” в първите часове след премиерата му. Главната роля в него е поверена на поп певицата Веси Бонева, а до най-тъмните дебри на наркоманията се докосват колегите й Стелиан Димитров, Тодор Гаджалов и Liter Jack. Проектът „Линията на живота” е посветен на борбата против наркотиците чрез изкуство.

Клипът е заснет за два дни в Пловдив. Артистите намират за знак факта, че успяват да се съберат за снимките точно на празника на града – 6 септември. Най-сложна се оказва актьорската задача, тъй като нито един от четиримата не бил наясно как автентично да се боцка или да шмърка. Трудна работа било и в неделя да намерят турникет в Пловдив за най-мрачните сцени на Стелиан, смеят се те. Така, в крайна сметка, той взел колан от асистент-режисьора, за да изиграе моментът с надрусването в банята. „Не беше лесно и да огънем лъжицата за Литър Джак”, добавят от екипа.

За всички сцени във видеоклипа са използвани предмети, които са скъп спомен на самите артисти. За кадрите с Веси Бонева е използвана детската й стая, а в сцената са баща й, баба й и малката й племенница. Литър Джак пък носи любимата си китара, плоча на Мотли крю.

Най-интересни за пловдивчани са кадрите, които са снимани на самата Гребна база. „Хората спираха Веси и й честитяха сватбата и въобще не предполагаха, че снимаме най-тъжната част на клипа”, разказва Стелиан Димитров.

Проектът „Линията на живота” обединява млади артисти от Пловдив. Режисьор на видеото е Ники Станчев, а музиката е дело на група Респект.

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЕКТА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

 

Вашият коментар