Модис България открива офис в Пловдив

Глобалният доставчик на ИТ аутсорсинг услуги разширява бизнеса си и открива втори офис в България

Компанията избра Пловдив като стратегическо място за следващата си офис локация в България, поради големия потенциал, който града предлага и силното присъствие на университети и езикови училища.

След като обяви през юли тази година намерението си да разшири присъствието си в България, Модис разрасна бизнеса си значително през последните няколко месеца. Компанията сключи договори с нови клиента и този месец открива втори офис в страната.

„В града има добър бизнес климат, в който ITO и BPO секторите могат да се развиват. Изграждайки екип тук, ние можем да помогнем на високообразованите и квалифицирани млади хора да изградят не само кариера, но и по-добро бъдеще за тях“, сподели Филип Рувре, Изпълнителен Директор на Модис България за mediacafe.bg

Компанията планира да наеме софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и специалисти обслужване на клиенти, владеещи чужди езици. Новият офис на Модис се намира в Regus Business Center и осигурява уютно работно място и модерна офис среда, отговарящи на бизнес нуждите.

Към момента в Софийския офис на компанията работят над 1200 служителя, а ИТ аутсоурсинг доставчикът планира да наеме над 400 човека (владеещи чужди езици, софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и други) до средата на 2019 година. Новите служители ще имат възможност да станат част от глобален екип и да се възползват от многобройните придобивки, които компанията предлага. Сред тях са спортни карти, допълнително здравно осигуряване, зали за отдих и почивка, карти с отстъпки, както и възможности за участие в различни спортни и благотворителни инициативи.

За Модис 

Модис е глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Компанията стартира дейността си в България през 2005 г., под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и множество успешни проекти, фирмата продължава да се развива под ново име – Modis

Модис България предоставя IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на клиентите от цял свят. В офиса в София работят близо 1200 човека, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и лесно да развиват бизнеса си.

Вашият коментар