Startup Stories отново във Варна

Поредното издание на Startup Stories ще срещне млади хора във Варна със Джеф Стратън – човекът, който стои зад Stratton Violin, ръчно изработени електрически цигулки със смайващ дизайн и почитатели в цял свят.

Джеф е роден в Охайо, открил любовта на живота си в лицето на българката Светла преди 10 години в Индия и живее… във Варна. Всяка една от цигулките му е произведение на изкуството, макар и извън класическите стандарти. Черепи, фантастични животни и изумителни украси са визитката на Stratton Violin.

Неговите електрически цигулки се продават от водещи музикални магазини навсякъде по света.

„С Джеф Стратън ще си говорим за вдъхновението в бизнеса. За това какво е да правиш бизнес у нас. За предизвикателството да правиш нещо извън общоприетата зона на комфорт. За страстта в предприемачеството и за това как едно хоби може да се разрасне в изключително успешен бизнес“, споделиха организаторите

Тази невероятна, изпълнена с любов и приключения история на Stratton Violin ще се състои на 10 март, петък от 19 ч. в Социалната чайна на ул. „Преслав” 53 във Варна.

Startup Stories е изцяло авторски формат на Beehive – Споделено работно място Варна. 

Eдно събитие, в което хора с различни startup проекти, които вече имат работещ продукт ще могат да ги демонстират пред аудитория в нашето споделено работно място, да споделят своя опит и да отговорят на въпросите на гостите. 

Сред нашите лектори са били още екипите на Младите успели българи, които са се посветили на каузата,  че в България могат да се постигат успехи и развитие; на Escreo – иновативна българска компания, която създава неограничено пространство за споделяне на идеи, като превръща всяка гладка повърхност в място за писане и рисуване; на TICKEY- бързоразвиваща се startup българска компания, която оперира с мобилни билети в сферата на градския транспорт; Любомир Янчев, изобретателят на Melissa, който превъrна смартфона в дистанционно за управление на климатични инсталации и много др. 

За автора

Вашият коментар