Аз ученикът- събитие за тийнейджъри

Второто издание на събитието за тийнейджъри – “Аз, ученикът”!" ще се състои на 7-ми юни в кино Люмиер от 12:30 часа. То цели да вдъхнови младежите да бъдат любознателни, активни и да не се отказват при сблъсък с трудностите.

Сред участниците тази година са известният влогър Емил Конрад, младият предприемач Никола Янев, представители на Софийски клуб по Дебати, танцьорите от Groovez, певците от D-Stars и още куп инетересни личности и организации подбрани от страхотния ни екип от седем ученици и студенти.

“Аз, ученикът” e идея на Мирослава Атанасова и Елизабет Радкова, ученички от 9А клас на 54-то СОУ “Св. Иван Рилски”. Според тях повечето от връстниците им нямат мотивация да преследват мечтите си, страхуват се от провала и нямат възможност да се срещат с вдъхновяващи ролеви модели. С помощта на съучениците си от клуб “Предприемачество” в 54-то СОУ и под менторството на Теодора Зарева, учител на “Заедно в час” и един от организаторите на конференцията TEDxBG, решават да организират събитие за тийнейджъри, което да вдъхнови младежите да преследват мечтите си.

“Аз, ученикът” ти предлага безлатно както забавни и интересни неща, така и неща, които биха били полезни в бъдеще на учениците. За повече информация и допълнителна информираност, посетете facebook страницата на събитието.

 

За автора

Вашият коментар