DCCorporation предлага интернет чрез революционната технология PON (пасивна оптична мрежа)

DCCorporation изпреварва с крачка своите конкуренти на пазара на интернет услуги, предлагайки уникална услуга за интернет-потребителите  – оптика чрез революционната технология PON (пасивна оптична мрежа).

Тази технология превъзхожда всички познати досега. При нея се използват оптични влакна директно до всеки клиент. Сигналът към клиентите се разпространява в общ поток, а всяко отделно клиентското устройство "прочита" само адресираните до него пакети. Тя не зависи от външни електрически смущения и междинно електрозахранване, гарантира много по-голяма стабилност и много по-високи скорости. PON не се влияе от атмосферните условия, тя е напълно защитена от гръмотевични бури.

Най-същественото преимущество при PON технологията е, че претоварването на връзката, характерно за LAN, ADSL и хибридни коаксиално-оптични мрежи, е изключено. С други думи, в моменти на пиков трафик скоростта не намалява. Независимо от факта, че всички потребители споделят едно оптично влакно, IP трафикът в мрежата е тип point-to-point. Подслушването е невъзможно.

Друго значимо преимущество е, че PON технологията използва много по-малко енергия от стандартните медни кабели, не замърсява околната среда и не излъчва радиовълни.

С предлагането на PON технологията за пореден път DCCorporation доказа своите приоритети в работата, а именно – предлагането на все повече нови възможности и екстри на своите клиенти.

Информация за новите услуги и промоции на кабелния оператор може да получите в офисите на компанията или на сайта www.dcc.bg.

За автора

Вашият коментар