Димитър Данчев – Куул преподава лекции по покер

60 младежи се учат как да станат покер шампиони

60 кандидати за професионални покерджии навлязоха в дълбините на покера с помощта на възможно най-добрия учител в България – шампионът в PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2013 Димитър Данчев. Пловдивчанинът и съотборниците му от Jinxpoker откриха дългоочакваната си покер академия с двудневен семинар в столицата с лекции и демонстрации.

Като най-успешен БГ покер играч в света, Данчев разкри тънкостите на живата игра, а „учениците“ му стриктно водеха записки и заучаваха детайлите. Освен Данчев, лектори в семинара бяха Йордан Митренцов, Юлиян Колев, Иван Узунов от Jinxpoker и спонсорираният от PokerStars профи играч Симеон Найденов.

 

seminar-pokerakademia

 

Особен ентусиазъм сред покер учениците имаше по време на лекцията на Димитър Данчев, на която той направи анализ на финалната маса от Карибите, където триумфира с титлата и умопомрачителния награден фонд от 1,86 милиона долара. Шампионът направи пълна дисекция на своята игра и тази на противника си, разказа за емоциите и мислите по време на раздаванията, подходът му към важните ръце и опонентите по време на битката за трофея.
Въпроси от различно естество летяха един след друг. Гостите на семинара се интересуваха не само от тънкостите на играта, но и от ежедневния живот на покер професионалистите. Те от своя страна се обединиха около мнението, че като всяка професия, и в покера се изисква много труд, дисциплина и упоритост.
Зад бляскавите турнири по екзотични дестинации, лъскави партита и много пари се крият много часове къртовски труд пред компютъра, четене на литература, обсъждане на ръце с приятели.
Повече за успеха на пловдивчани четете тук!
seminar-pokerakademia2013
 

Вашият коментар