Дни на семейството и свободно време в панаира

От днес – 24.10. до 28.10.2012г. в Международния пловдивски панаир започва специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен. Тази проява поставя своеобразното начало на дните на семейството и свободното време. Фирми от България и Чехия ще покажат цветя, разсад, овощен и декоративен посадъчен материал за вътрешно и външно озеленяване. За първи път ще се предлагат бижута от естествени камъни и ръчно изработени сувенири от дърво.

На 26 октомври пък, се открива Международният панаир на колекционерите „Булколекто“, който ще демонстрира най-добрите експонати от националния конкурс „Стъпки към филателното майсторство“, както и много филателни, нумизматични и антикварни колекции. Във всеки от трите дни на изложението ще се валидират нови пощенски карти и марки. В същия ден е началото и на Италианския фестивал на красотата и прическата, в рамките на който водещи имена във фризьорското изкуство от Великобритания и Италия ще демонстрират модните тенденции за 2013 година.

Почитателите на модата ще могат да купят най-новите продукти за коса и грим, парфюмерия и козметика, аксесоари. Наред с двата големи форума, на 26 октомври стартира и Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю. Присъстващите на тази проява ще имат възможността да се запознаят с новостите в отглеждането на кучета, котки, птици, влечуги. Над 450 канарчета от всички породи ще се състезават в 7-ата национална екстериорна изложба, а в журито ще има съдии от Белгия. Традиционните есенни

Изложби, посветени на дома, модата и хобито, ще бъдат допълнени от още една атракция. Най-зрелищните етапи на рали "Хеброс", които зрителите ще видят за първи път, ще се проведат в панаира на 26 и 27 октомври. На специално изградена писта с дължина 1100 метра автомобилите ще се състезават в петък по двойки, а в събота – по единично, и за време.

Вашият коментар