Innovation Explorer Day на 25 февруари в София

Конференцията събира за втори път в България, водещите глобални иноватори, като Disney и Pixar Animation Studios, Google, McCann, Intel, Flipps, StudySmart

25 февруари 2016 г. в София ще се проведе второто издание на Innovation Explorer Day- първото бизнес събитие в България, което се фокусира върху как се правят иновации и глобалните методологии в тази сфера.

Тази година форумът ще търси истинското лице на иновациите, като резултат от грешки, проблеми, усилия и човешка необходимост, а не като лъскави, гланцирани и скъпи думи, и продукти. Затова и историите, които международните гости тази година ще представят, са истории за дългия път до иновациите през провалите и начините да се учим от тях. Най-кратките истории на иновациите: от провал до успех, от нула до герой, от нула до първия милион, създадени с креативната и приятелска подкрепа на криейтив агенция Нитрам..

Конференцията събира за втори път в България, водещите глобални иноватори, като Disney и Pixar Animation Studios, Google, McCann, Intel, Flipps, StudySmart и др., които ще представят тенденциите в ключовите категории на иновациите:

– Креативност
– Disruptive Innovation
– Open Innovation
– Развитие на нови продукти и услуги
– Социални иновации

Повече информация можете да намерите ТУК.

За автора

Вашият коментар