JCI отново ще пълнят аулата на ТУ в Пловдив с бизнес-семинар за студенти

Първи стъпки в бизнеса с 4-ти семинар

На 28.11.2015 от 9:00 часа, в Аулата на Технически университет – Пловдив, ще се проведе безплатен семинар по предприемачество, целящ да срещне хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, който желае да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес

Лекторите са успели в своята сфера професионалисти, които чрез практически съвети и личен опит ще вдъхнат увереност и нови знания на всеки начинаещ предприемач. 

Семинарът е напълно безплатен, за да бъде достъпен за възможно по-голяма част от младите хора в Пловдив. Събитието се организира по инициатива на младежката организация JCI Plovdiv и e с подкрепата на Tendrik, mediacafe.bg и Технически университет София – филиал Пловдив. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство в България с локални секции в Пловдив (JCI Plovdiv), София и Варна.

“След успеха от проведените три предходни семинара през 2014 и 2015 година, на които се събраха над 500 човека, можем да се гордеем с нашите организационни постижения и влиянието, постигнато върху младежката и предприемаческата среда в Пловдив. Въпреки това, подборът на лекторите на „Първи стъпки в бизнеса – 4“ ще бъде още по-амбициозен, а организацията – още по-сериозна от преди”, сподели локалният президент на JCI Plovdiv – Петър Дяксов

Ето и някои от лекторите на „Първи стъпки в бизнеса“ този ноември:

Ивайло Христов е носител на наградата в конкурса за млади мениджъри и предприемачи Next Generation. Той има два опита за собствен бизнес. Първият пропада, но го учи на много. Затова пък вторият му опит – “Комфо България”, е една от първите родни компании, които разработват приложения за Facebook. В момента „Комфо“ е отличена като предпочитан разработчик от Facebook. Сред клиентите на българската компания са гиганти като Nike, Ikea, Toyota и Seat – все компании, които се стремят да се откроят от всичко общоприето. 

Константин Василев е собственик на фирма "Лиа дизайн", която има пет представителни шоу-рума – два в Пловдив, Смолян, Асеновград и Пазарджик. Фирмата търгува с ламиниран паркет и различни видове облицовки. На пазара на този вид настилки „Лиа дизайн“  е от 15 години на пазара и се слави с безупречна репутация сред хиляди доволни клиенти и корпоративни партньори.

Георги Държанлиев – основател на pravatami.bg, участва засилено в проектите, засягащи човешките права. Инициативата “120 000.bg“ е най-големият му принос за предприемаческата екосистема в страната и прогресивна възможност за проекта на всеки предприемач, собственик на малък бизнес и НПО. Георги притежава дълбоки познания и умения в областта на неправителствените организации, търговските дружества, уеб проектите и тяхното финансиране. 

СНИМКИ и още ВИДЕО от последният семинар на JCI в ТУ през октовмри може да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар