Международна аутсорсинг компания разкрива работни места в Пловдив

Една от първите компании, занимаващи се с аутсорсинг в България – All Data Processing отваря свой офис и в Пловдив.  До сега компанията е разкрила офиси в София и Велико Търново, и към момента има над 300 служители.

AII Data Processing e международна компания с над 15 години опит в предлагането на услуги като информационен мениджмънт, бизнес съдържание и медийни анализи. Тя е издател на SeeNews, доставчикът на бизнес новини и пазарни изследвания, както и на Perceptica, водеща агенция за медийна оценка и измерване в Югоизточна Европа.

Причината да отворят офис на територията на Пловдив е от една страна пренасищането на софийския пазар, от друга – вторият по големина университетски център, какъвто е градът.

Очакванията са да се разкрият около 50 работни места за високообразовани хора с познания поне по два чужди езика, защото компанията оперира с над 30 езика. Разлика между заплащането в София и в Пловдив няма да има, защото целта на новия офис е диверсификация (разностранно развитие), а не спестяване на капитали, уточни Илия Кръстев – изпълнителен директор на компанията.

В момента се търсят около 12 души, като текат обяви и са заети около 5 от разкритите места. Това, което предлагаме е гъвкаво работно време и дори възможност за дистанционна работа (разбира се око заеманата позиция го позволява), допълни Светослав Богатинов – директор „Управление на човешките ресурси“.

Повече за компанията AII Data Processing.

Вашият коментар