Стартира „9 Academy“ – 9-те кръга на успеха

Днес 20-ти ноември в София стартира бизнес академия за студенти и млади хора. Името на академията не е случайно. Експерти и специалисти от бизнеса в България ще имат възможността реално да обучават 50 младежи как да стартират свой собствен бизнес, как да го развият, как да го управляват и как да продават успешно. 

Участниците ще преминат обучение през 9-те основни модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Финанси и Счетоводство, HR, НПО, Правни въпроси, PR, Digital/IT и Продажби.

Лектори в академията ще са Христо Попов, Цветелина Тенева, Мая Герасимова, Христо Нейчев, Ивелина Манова, Камелия Нинакова, Ас. д-р Кристиян Постаджиян,  Д-р Александър Христов и Георги Малчев. 

Изискванията са студентите да са завършили висшето си образование преди не повече от 5 години, да имат засилен интерес към предприемачеството и бизнеса и редовно да се посещават организираните обучения;

Участниците преминават предварително през одобрение, а таксата, която трябва да заплатят след това е симовлична – 10 лева.

Организатор e Бизнес клуб УНСС. Академията е продължение на основната цел на клуба за тясна връзка между академичните среди и бизнеса в полза на младите хора.  

Повече за 9-те кръга на Академията може да прочетете тук.

Вашият коментар