Студентите в Пловдив използват Societe Generale Експресбанк

societegenerale
Societe Generale Експресбанк продължава да подкрепя младежите по време на тяхното висше образование и има реална социална програма. Всички студенти получават безплатна дебитна карта със специална визия по избор. Дизайна на банковата карта, който да отговаря на вашата индивидуалност може да изберете от каталога на сайта. Студентите имат възможността да получават своите стипендии и да се разплащат към ВУЗ-а си с нея.

 

Политиката на Експресбанк дава възможност на  бъдещите студенти да намерят най-подходящите финансови решения за разходите им по образованието в България и чужбина. Пакетът на  Societe Generale Експресбанк „Ти Банкиране“ е насочен специално за студенти (редовно и задочно обучение) , бакалавърски и магистърски програми в България и в чужбина.
cardbank_studenti

Кредитът ви може  да достигне до  15 000 лева
и може да бъде изтеглен и в евро.Той е нецелеви кредит, което означава, че е създаден за да финансира всички аспекти на студентския живот( семестриални такси,ежедневни разходи, разходи за квартира, покупка на лаптоп и др.) Едно от главните предимства е, че получаваш средствата веднага, без никакви сложни процедури, с възможно най-ниския лихвен процент. Освен това ти сам избираш дали да имаш гратисен период и какъв да е той.

 

Кандидатствайте!!! Не се чудете! Къде?- В офисите на Societe Generale Експресбанк чрез представяне на лична карта, студентска книжка, служебна бележка за дохода ви в последните 3 месеца и трудов договор. Това е! Действайте!

 

Научете повече във всеки офис на Банката, или на тел. 0800 18 888, единен безплатен номер цялата страна от 8.00 до 20.00 всеки делничен ден и от 9.30 до 14.00 в събота.

Повече информация можете да намерите и на www.sgeb.bg

 

mediacafe.bg

За автора