Учебно-занимателен център “Green magic” отвори врати в Пловдив

В Пловдив се състоя официалното откриване на учебно-занимателен център „Грийн маджик”. Центърът предлага полудневна учебна занималня за децата от първи до пети клас, която цели:
Активна подготовка за училище на уроци, домашни работи, тестове и контролни, съобразени с учебния план. Както и допълнителни упражнения, индивидуален фокус върху образователните потребности на всяко дете. Часове по социални умения за развитие на личностния потенциал на децата, техните умения за водене на преговори, разрешаване на конфликти и адаптация към бързо променящата се външна среда.
Театрална школа „Вълшебна сцена”, предназначена за деца на възраст над 7 години, която цели да изгради самочувствие у децата, да придобият умения за работа в екип, да се научат лесно да запаметяват и да се съсредоточат по-продължително.
Учебно-занимателният център предлага школа по рисуване и приложни изкуства „Вълшебна дъга”, с професионално разработена програма за деца, която цели изграждане на естетическо чувство, творческо мислене и въображение, запознаване с основните течения в изобразителното изкуство и техните най-ярки представители, умение за анализ и интерпретиране на всичко, което ни заобикаля. „Вълшебна дъга” цели още детето да усети липсата на граници в изкуството, да се усвоят различни техники при работа с естествени материали.
Центърът предлага още школа по салса танци и школа по хип-хоп. Арт работилница, в която фантазиите, мечтите и желанията се срещат с реалния и прекрасен Вълшебен свят. Арт работилницата включва – архитектурна работилница, кулинарна работилница и арт работилница, в която децата ще имат възможност да изработват костюми и бижута. Учебно-занимателният „Грийн маджик” организира детски тържества, рождени дни, детски партита и караоке парти.
greenmagic_open
„Грин маджик” предлага още школа по шах, вълшебна математика за развитие на логичното и нагледно мислене, чрез игри и пътешествие в страната на ребусите, детективски задачи и още други полезни неща. Езда, целодневна занималня, приключенски детски лагери, еднодневни и многодневни екскурзии до културни и исторически забележителности в България, пикници, спортни занимания и други щури игри на открито.
Една от най-интересните и иновативни за града ни школи е йогата за деца. Школата по йога цели да развие у децата както физическата им култура, така и емоционалните и самопознавателни аспекти на тяхната природа; да израснат като хармонични личности; да преодоляват ефективно вътрешното напрежение; да се учат да откриват своята уникалност, дарби и способности и да ценят тези на останалите деца.
Учебно-занимателният център „Грийн маджик” допълнително предлага курсове по математика за напреднали деца от първи до четвърти клас, възможност за транспорт от и до училище, възможност за осигуряване на топъл обяд (закуска), възможност за видеонаблюдение на учебните занимания от родителите.
„Грийн маджик” очаква и вашето дете! За контакти Пловдив, бул. „Марица” 154, секция А1, телефон 0879 990 705.
 

Вашият коментар