Да пасеш или да не пасеш…

Ако някой все още се колебае дали именно САЩ са страната на неограничените възможности (втората след бившата НРБ, разбира се!), то мисля, че е крайно време да разсеем всякакви съмнения. Поредното доказателство по посока на споменатата неограниченост ни дава едно постъпление, една струя свежа кръв, вляла се в редиците на военноморските сили на САЩ.
 
Там, в редиците на NAVY на служба бяха взети, наети, назначени или каквото ви харесва най-много 60… кози. Четириногите, брадати „военни” са натоварени с нелеката, но същевременно изключително стратегическата мисия да спасят военноморските бази от плевелите!

Искрено се надявам, че козите няма да имат нищо против да си хапват свежи тревички, защото в противен случай военоморските сили на САЩ ще се окажат в положение „мисията невъзможна”.

Но да се върна на тази смайваща новина. Запознатите с някой феоргафски особеностои на района са няасно, че пристанището на Сан Франциско е заобградено от огромни полета с бурени и суха трева. Очевидно този факт е дал зелена светлина в мозъчната кора на някой военен, който е достогнал до „гениалното” решение с козите!

Колкото и смешно да ви звучи обаче, преди да се претърколите няколко пъти по пода от смях, нека ви кажа, че освен похапване на свежи плевели козите ще бъдат подобаващо възнаграждавани всяка седмица с по 400 долара…

Защо ли не се родих коза във Фриско?!

За автора

Вашият коментар