В София: Реализирай своята бизнес идея за 54 часа

От 15 до 17 ноември младите хора с бизнес идея в София имат  възможността да я реализират да 54 часа. Програмисти, дизайнери, разработчици и други специалисти могат да се съберат на едно място по време на уникалното събитие Startup Weekend в края на тази седмица. Форумът е с идентичен формат като пловдивския уикенд, който се проведе през миналия месец в спортната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

В петък всеки ще има възможност да чуе презентациите на идеите, около които ще се обединят екипите. Съботният и неделният ден ще са на разположение на отборите, за да оформят бизнес проектите си, като ще могат да ползват помощта на различни ментори и наставници. Част от тях са Спартак Кабакчиев от iMediaShare, Христо Нейчев от Telerik, Мъри Иванов, чийто StartUP е част от 500 StartUP на Dave McLure.

В неделя са презентациите на вече готовите прототипи пред жури от експерти, сред които Атанас Райков – директор нови продукти и продукти с добавена стойност в VIVACOM, Тодор Брешков от инвестиционния фонд LAUNCHub и др.

Повече информация можете да видите тук.

За автора

Вашият коментар