Епископската базилика събира бизнеса в Пловдив

BNI Растеж, Пловдив отбелязват два милиона генериран бизнес по препоръки със стилно парти, за което избраха нестандартна локация – Епископската базилика. То ще се проведе на 20 май, петък, от 18.30 ч. Гости на дружеството ще бъдат представители на бизнеса от цялата страна, които ще имат възможност да се запознаят с гордостта на пловдивското археологическо богатство.

Епископската базилика на Филипопол е най-голямата раннохристиянска църква в страната. Базиликата е широка 36 м, дълга над 90 м и е с впечатляваща архитектура – централен и два странични кораба, апсида, преддверие и открит двор с колонади. Вътрешността й била украсена с колони с капители с християнски символи, стенописи и пищни мозаечни подове мозайки изобразяващи птици, цветя, кръстове.

За музикалната програма ще се погрижат Едит и Георги Зайков, а изисканият кетъринг ще бъде дело на Food Arena.

BNI Растеж, Пловдив е част от националната мрежа от дружества на най- голямата нетуъркинг организация за генериране на бизнес по препоръки в България, BNI.  Пловдивското дружество е създадено през октомври 2020 година, като в него членуват близо тридесет собственици на бизнеси в различни направления – строителство ,недвижими имоти, експорт, маркетинг, здраве и красота и др.

Програмата на BNI е изградена на принципа Givers Gain® – повече печелиш, когато помагаш на другите да печелят. Следвайки този принцип, членовете на BNI Растеж за кратко време успяха да генерират 2 милиона лева бизнес по препоръки. Основната цел на дружеството е да направят пловдивската среда за бизнес по- добра и устойчива.

Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на BNI  Растеж – ТУК

Вашият коментар