Медикус, Денто, Галения за 26-ти път в Панаира

Форумът за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ се завръща със своето 26-о издание. То ще се проведе от 27 до 29 октомври 2022 в Международен панаир Пловдив.

Форумът ще представи най-актуалните тенденции и научни постижения в различни медицински области, както и новостите в лечебната практиката. Събитието ще събере здравни експерти, стоматолози и лекари от цяла Европа с водещи производители и представители на денталната , фармацевтичната и медицинска индустрия. Изложителите обещават множество премиери на техника, продукти и консумативи, презентации на лазерни и нанотехнологии в лечебния процес.

Производители и дистрибутори ще представят най-ефикасните биологични терапии в имплантологията, пародонтологията и оралната хирургия, лазерна дентална и естетична медицина , пълна дигитализация на лечебния процес. Водещи компании ще демонстрират оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Изложителите показват иновации от последно поколение, ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение. Близо 40% от изложителите тази година са чуждестранни фирми.

За автора

Вашият коментар