Корнелия Нинова: Моментът е решаващ за България, излезте и гласувайте

„Моментът е решаващ за България. Излезте и гласувайте. Не оставяйте някой друг да взема решение за настоящето и бъдещето на семействата ви и на децата ви. Аз гласувах за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации, за подредена, справедлива и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, след като гласува в  48-ма секция, в 25 ОУ “ Петър Берон“, в София.

„Гласувах за здрав и образован народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода, яде чиста българска храна.

Гласувах за справедлива България, за да има чувство за справедливост, бъдеще за народа и децата ни. Това е възможна промяна. Зависи от всеки един от нас. Затова отново призовавам – не се страхувайте, излезте и гласувайте за настоящето и бъдещето на децата си и на България.”, подчерта Нинова.

„През цялата кампания агитирахме  за машинно гласуване като един от начините да се намали фалшификацията на вота.В парламента внасяхме такива предложения по изборното законодателство, така че и на практика упражних правото си на глас чрез машина, което намирам за много добро.”, посочи лидерът на БСП. Тя честити Великден на католиците.

„На всички на добър час! Бъдете здрави и силни!

Ние сме горд народ. Ще се справим с всички предизвикателства и промяната е възможна.”, завърши Корнелия Нинова.

За автора

Вашият коментар