ВМРО регистрира листата си за народни представители в Пловдив

На I-ви март ВМРО регистрира пълна листата от двадесет и двама кандидати за народни представители в 16-ти избирателен район Пловдив. Поставената цел пред патриотите е запазване на резултата от предишните избори за народни представители и отново да имат двама представители от Пловдив в българския парламент. Местните патриоти се надяват  предизборната кампания да мине в добрия тон и да бъде честно състезание на идеи за бъдещето на България, а не да се води компроматна война.

Водач на листата е Александър Сиди, народен представител от Пловдив в 44-тото народно събрание и член на националното ръководство на ВМРО. Втори е бившият кмет на район „Южен“ Борислав Инчев. Трети в листата е заместник кметът на район „Южен“ Павел Милушев.

 В листата са млади, интелигентни пловдивчани, които ще се борят за доброто на Пловдив. Както ВМРО вече съобщи в листите си включва гражданска квота, с което разширява идеята за тясно партиен патриотизъм. Знакови лица от гражданската квота са инж. Владимир Кисьов и генерал Бъчваров.

„На тези избори ще покажем лицето на ВМРО, ще покажем какво свършихме и ще разказваме за бъдещето, такова каквото ние си го представяме. Бъдеще с повече доходи и сигурност за българските граждани. Бъдеще без джендър идеология, гей бракове и норвежки модел за отглеждане на деца. Бъдеще на традиционното християнско семейство.“, заяви водача на листата Александър Сиди.

Войводите тръгват напред със слогана „България над всичко!“

Ето и пълната листа на ВМРО в град Пловдив:

 1. Александър Маиров Сиди
 2. Борислав Кръстев Инчев
 3. Павел Рангелов Милушев
 4. Александър Костадинов Пецов
 5. Камен  Маринов Шишманов
 6. Стефан  Кирилов Славчев
 7. Георги Иванов Динков
 8. Васил Ангелов Ангелов
 9. Кольо Петков Бъчваров
 10. Димчо Василев Петров
 11. Пламен Климов Начев
 12. Иван Иванов Црънчев
 13. Нина Георгиева Гьошева
 14. Камен  Василев Христов
 15. Владимир Иванов Кисьов
 16. Радослав Иванов Угренов
 17. Богослав Георгиева Костадинов
 18. Стефан  Гришев Павлов
 19. Димитър  Иванов Тодоров
 20. Димитър Георгиева Ценов
 21. Елена Иванова Атанасова
 22. Васко Пламенов Вътев

Вашият коментар