Фондация „Искам Бебе“ организира благотоврителна вечер в Пловдив на 22.12

Много сме щастливи да споделим с вас, че тази година Коледната благотворителна вечер на Фондация «Искам бебе» ще се проведе в Пловдив. Ние сме едни от хората в България, които помагат за сбъдването на най-съкровеното човешко желание – да имаш свое дете! Надяваме се да бъдете наши гости на бала и да чуете една „Приказка за надеждата”. Ще присъстваме на откриването на изложбата «Ангели с мисия… Продължението».

Това е втората част на уникална фотоизложба на деца, заченати ин витро. Автор на фотосите от новата изложба е Калина Арсова, а идеите ни са вдъхновени от сбъднатите мечти на десетките жени, сдобили се с дете след дълго очакване. Този път сме събрали на едно място усмивките на дечица от цяла България – Пловдив, Габрово, Варна, Добрич, Русе, Стара загора, Благоевград, Петрич, София, Перник и други. А също така ще ви представим и книгата «Трансфер на звезди или как доброто ще спаси света» с автор 10-годишния Давид Давидов от Благоевград, който е едно истинско явление с многостранните си таланти!

Събитието ще се проведе на 22 декември 2010г. от 18,30 часа в сградата на Capital City Center в Пловдив. Подготвили сме вълшебна програма с магическо коледно настроение, класическа музика, детски балет и много други изненади и подаръци за гостите. Водещи на приказната вечер ще бъдат Мира Добрева и Кирил Веселинов. Поканени са видни представители на пловдивската общественост, както и поддържници на «Искам бебе» от цялата страна. Ще бъде организиран коледен базар, на който ще се продават снимки от изложбата, картини на пловдовски художници, ръчно направени изненади от доброволци на фондацията и много други «вкусотии». С набраните средства от базара ще бъдат подпомогнати двойки с репродуктивни проблеми от Пловдив. Елате, за да видите, че на Колена наистина стават Чудеса!!! Всички ние от вдъхновения екип на Фондация «Искам бебе» ви очакваме, за да ви покажем как сбъдваме нашите коледни мечти!

22 декември 2010 г., 18.30 ч., Кепитъл Сити Център,
Пловдив,ул. „Екзарх Йосиф” 18

Вход свободен! 

Нашето Коледно пожелание към вас:


„Желая ти време да се радваш, да се смееш…
Желая ти време за действие и размисъл.
Време – да бъдеш щастлив.
Желая ти време да достигнеш звездите…
И време да пораснеш, да узрееш.
Желая ти време да откриеш себе си.
Да приемаш всеки ден и час за щастие.
Пожелавам ти и време да прощаваш.
Желая ти да имаш време да живееш.”

Ели Михлер

 


mediacafe.bg