Народът в рими: Народната милиция ГИ пази

Когато едно дете се сгазва
и законът не се спазва
политиците са много „смели“-
крият „цар“ Киро в хотели.

Нямат сила старите пиари
след катунишките пожари.
Цецо е в отпуска голяма –
за него животът „цена няма“.
Тъй Цецо със своето безхаберие
стопи народното доверие.
Истината днес е само тази –
твоята милиция те „пази“.
{youtube}iXgTW7Y9Byc{/youtube}
Ето в какво ще се обединят днес гражданите в Пловдив, които разпространиха преди няколко дни декларация по повод предстоящия митинг:

Днес 2 октовмри, в 17:00 часа на площад централен ще се прведе митинг срещу безчинствата и неспазване на законите в държавата.

Нашата идея е
да покажем своето отношение към бездействието на държавните институции и безнаказаността на група хора, но не на етническа основа. Ще потърсим отговори на наболели въпроси и ще поставим редица искания, основното от които е равенство пред закона за всички български граждани. Политически партии няма да бъдат допуснати, тъй като тяхната цел в момента е да извличат дивиденти за своите предизборни кампании. Приканете и своите приятели и близки! Колкото повече сме на площада, толкова по силно ще се чуе нашия глас!

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ИЗРАЗИТЕ СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ! НИЕ СМЕ ХОРА, НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАЩИ СВОИТЕ КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА! НИЕ СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И ИСКАМЕ ТЕ ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ!

Бъдете разумни. Носете лични карти със себе си. Не обиждайте органите на реда и избягвайте расистки изказвания. Само така полицията няма да има повод да приложи сила. Протестът е гражданска позиция и не е забранен от закона, ако се прилага в правилните норми.


ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

mediacafe.bg

За автора