Новата Streetball Radio Zone площадка вече е факт

 

Тази събота (8.10) радио Energy, БГ радиорадио и телевизия City проведоха традиционния стрийтбол турнир за аматьори BG Streetball 2011. Състезанието се проведе на новата площадка за баскетбол Streetball Radio Zone. Тя е напълно обновена и ще бъде абсолютно достъпна и безплатна за всички спортуващи пловдивчани.


Първият мач стартира точно в 10:30
и се игра в прекрасно слънчево време. Победителите от първата част на състезанието бяха наградени по обяд, сред които беше отличен и женският отбор. Победители в най-малката група под 15 години станаха отбор Крепост. Най-добрият мъжки отбор стана Пъмп Фейк, а в тийнейджърската група между 15 и 17 години – Тотю.В деня на състезанието в зала „Академик”
се проведе и традиционният конкурс и за забивки и стрелба от тройката, който се оказа и една на от най-атрактивните части за всички присъстващи. Най-добър в стрелбата се оказа Тодор Йовчев, а най-красивите забивки бяха дело на Мартин Мартинов. Повече информация и снимки от състезанието и откриването на възстановената площадка за баскетбол, може да видите на официалната фейсбук страница на организаторите.
Събитието се осъществи  със съдействието на Община Пловдив и сдружение „Бонев Баскет“.

 

Спонсори и съмишленици:

Сарантис България ООД – STR8, Orzene и BU
Бонбонена фабрика Алпи
Файер Системс ЕООД
Евро-Алианс ООД
Йота ООД
Лингва Алиана ООД
Призма 50 ООД
Канучтехспорт България ООД
АЛФА СОТ
Клуб Мармалад
www.mediacafe.bg

Боулинг Новотел Пловдив


mediacafe.bg

За автора