Пламен Пеев спечели голямата награда на „Най-сладката целувка“

Първа награда в 8-ото издание на конкурса – "Kруиз за двама на ветроходен кораб Пинта – Варна" грабна Пламен Пеев със своята страхотна и лъчезарна снимка. Уикендите за двама в спа-хотел "Елбрус" Велинград, "Староградската къща" Копривщица и хотел "Смолян" отидоха при Мирослав Христов, Йохан Сугарев и Радка Мивчева.

85 снимки се бориха за приза "Най-сладка целувка" в осмото издание на националния фотоконкурс. Журито бе съставено от представители на българските фотографски сайтове, творци от различни области от Пловдив, представители на Община Пловдив и представители на студенти от mediacafe.bg.

celuvka2
 
Другите награди  бяха предоставени от  издателство Хермес. Росалина Дряновска получи книгата "УАБИ-САБИ -любов" на  Ариел Форд.Лилия Въчева ще може да прочете "Тайната на сродните души", Ариел Форд. Албена Савова и Маринела Стефанова ще разлистват страниците на "Отвори сърцето си"от Аджан Брам. Димитър Николов ще се учи на обича с "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай.
 
Най-младите участници-12-годишните  Калина и Ивана от Кюстендил бяха приятно изненадани от специални подаръци – книгите "УАБИ-САБИ -любов"и Тайната на сродните души".
 
Борбата за специалната награда, която е стоклопластика от културен център Тракарт, и е награда на публиката, продължава. Резултатът ще бъде ясен от онлайн гласуването на 14 февруари в 12 часа.
celuvka3
 
Утре, 14-ти февруари, от 11 часа ще се състои специална изложба на „Главната" в Пловдив на всички снимки борели се в конкурса. Експозицията се посвещава и на Деня на влюбените. Вечерното парти на по чаша вино, както и и награждаването за пореден път ще е в Екскалибур от 20 часа, с водеща Арина.
 
 

За автора

Вашият коментар