Безплатна онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“ в „УМБАЛ-Пловдив“

Отделението по Неонатология в „УМБАЛ-Пловдив“ и Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители” в Пловдив канят отново бъдещи и настоящи родители  на онлайн среща с водещия педиатър  д-р Диана Аргирова.

На 26 май 2022 г. от 14,30 ч тя ще разясни какви са първите грижи, които се полагат за новороденото,  как трябва да се къпе и да се храни бебето. Ще покаже на родителите, как да се грижат за кожата  на новороденото.

Началникът на Отделението по Неонатология в бившата Окръжна болница ще отговаря на въпроси на майките и татковците. За тях са приготвени подаръци от фондация „За Нашите Деца” – книжка за майката и бебето, за да бъдат добри, уверени и грижовни родители.

За да се включат в безплатната онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“ в „УМБАЛ-Пловдив“ е необходимо желаещите да се регистрират до 24 май 2022 г. Те щеполучат линк за достъп до лекцията в Google Meet. Могат да се запишат и на тел: 032/ 943 444 и 0878 445 628, както и на имейл: s.slavcheva@detebg.org. Лице за контакт е Сибила Славчева ,,ЦОП „За деца и родители”-Пловдив.

Вашият коментар