Добрата новина: Намери се донор за Ангел Краевски!

Отлични новини съобщиха близките на лекуващия се от миелоидна левкемия Ангел Краевски. След като хората с огромни сърца в Пловдив и страната събраха нужните средства, за да може Ангел да замине за Германия, където да продължи лечението си до намирането на подходящ  донор, вече е ясно, че такъв има! В момента Ангел се подготвя за предстоящата трансплантация, а всички ние му стискаме палци.

Ето и емоционалното обръщение, което споделиха неговите близки, към всички съпричастни със съдбата на Ангел Краевски и неговото семейство:

Скъпи хора с големи сърца,

в навечерието на най-светлите Християнски празници в годината с огромна радост искаме да стоплим сърцата ви с една добра вест-вече имаме подходящ донор за нашия Ангел.

В момента той е в Университетската клиника в Хайделберг и му предстои болнична подготовка, след което и самата трансплантация на стволови клетки.

Вярваме, че до края на годината ще можем да ви зарадваме с още добри новини! Благодарим ви от сърце за цялата подкрепа! Сигурни сме, че всяка една ваша молитва и добра мисъл помага изключително много на Ангел и му дава сили да се справи с това тежко изпитание!

Бъдете здрави!

За автора

Вашият коментар