Гениалният комик Паоло Нани пристигна в България

Първата спирка от гостуването му е Пловдив, където от днес започва дългоочаквания в артистичните среди уъркшоп по клоунада и импровизация. Паоло Нани ще обучава 15 български актьора в тънкостите на комедийното изкуство в рамките на три дни в Града под тепетата, благодарение на НФ “Култура” и театър “Хенд”.   

“Чувал съм, че шоуто си заслужава”, каза с непринудена усмивка световноизвестният артист, докато любопитни минувачи се снимаха с “оживелия плакат”. 

“Тук е наистина вдъхновяващо, нямам търпение да споделя изкуството си с българската публика”- добавя още той.

Броени дни остават до неговия моноспектакъл “Писмото”. Комедията, покорила сърцата на хиляди хора по целия свят ще се играе на 8 септември на „София Самър Фест“ и на 9 септември в лятно кино “Орфей”, начало 20.30 часа, Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Есенния салон на изкуствата.

С поредицата мащабни събития домакините от театър “Хенд” слагат начало на новия театрален сезон и обещават още много усмивки и изненади на своята публика.

Билети се продават на касите: Билетен център пред община Пловдив, в Туристически информационен център до Римски стадион, каса на Античен театър, каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, в цялата мрежа на Ивентим.бг и Грабо и онлайн.

За автора

Вашият коментар