Пламен Панов: Пловдив е град за обичане, подкрепето го!

Заместник-кметът по „Култура, археология и туризъм“ Пламен Панов се обърна с призив към всички пловдивчани за подкрепа при гласуването за Най-добра европейска дестинация за 2022 година.

„Скъпи пловдивчани и приятели на Пловдив,

Утре е крайният срок за гласуване за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations!

Вече знаете, че Пловдив е единственият български град, който участва в надпреварата и е поставен в конкуренция с още 19 великолепни градове, сред които Лондон, Рим, Виена, Истанбул, Атина, Прага, Любляна, Грац и други. 

Победителят ще бъде избран чрез гласуване на интернет адрес:

https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2022/, до 10 февруари 2022 г.

Много известни пловдивчани и приятели на Пловдив се включиха в гласуването. Някои от тях записаха специални видеа с обръщение, а други публикуваха призивите си за подкрепа, заедно с тематичната корица „Гласувай за Пловдив“  на своите страници в социалните мрежи.

Благодаря Ви от сърце!

Благодаря на пловдивските и националните медии, които застанаха зад нас! Важно е, защото вярвам, че в оставащите дни – днес и утре, ще има мощна вълна на подкрепа от всички, които обичат нашия град. Пловдив е град за обичане! Включването в туристически конкурс от подобен мащаб освен признание за нашия град е и позициониране като туристическа дестинация, която е в състояние да се съревновава с общопризнати туристически „гиганти“.

Това не е първото участие на Пловдив в конкурса. През 2016 г. градът ни се нареди на трето място след хърватския Задар и гръцката столица Атина. Тогава зад Пловдив останаха изключително атрактивни дестинации като португалските Азорски острови, френската столица Париж, испанския град Барселона, чешката столица Прага и дори столицата на Великобритания Лондон.

ГЛАСУВАЙТЕ! ЗАЩОТО НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ, КОГАТО СМЕ #ЗАЕДНО!

Ако сте гласували преди 7 дни, можете да го направите пак! Кратък линк за гласуване – vote.ebdest.in

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

Пламен Панов

Заместник-кмет „Култура, археология и туризъм“ на Община Пловдив

За автора

Вашият коментар