Събития за пътешествия стартират в Младежки център Пловдив

„Младежки център Пловдив“ започва нова поредица от онлайн събития за младежи – „Паспорт от приключения“. Под формата на истории, дискусии и интерактивни игри в нея ще бъдат опознавани разноцветни места и народи, кулутури, обичаи и разбирания от всички краища на света.

Първото събитие  „По поречието на Инд и Ганг“ е на 17-ти февруари, от 17:00 часа.

Ще се отправите на виртуално пътешествие по поречието на двете реки, ще „плавате с лодка“ по повърхността на митове и легенди, любопитни факти, занаяти и изкуства, свързани със страните, през които преминават те. Ще се запознаете с личности, без които светът им нямаше да е такъв, какъвто е, както и ще опознаете живота на обикновения човек.

В това пътешествие ще се впуснете с Весела Стоянова и Калина Дамянова. Веси е младежки работник и провежда неформални дейности от 2017 година. Любопитството ѝ към чуждите култури я насочва да завърши образованието си в сферата на туризма. В новата поредица има възможността да съчетае интереса си към пътешествията и младежката работа. Калина е младежки работник мечтател. Приключенията са в кръвта ѝ и затова стрелката на компаса ѝ винаги е в разностранни посоки. Обича да пътува и да подрежда снимки в албуми, носещи спомени от забавни, вдъхновяващи истории.

Поредицата е подходяща за младежи (на възраст 15-29 години) и участието е безплатно.  Повече информация и регистрация можете да намерите тук.

Следете facebook страницата на ОП „Младежки център Пловдив“ за следващите части на „Паспорт от приключения“ и още вълнуващи младежки събития.

Дейността се провежда като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“.

Вашият коментар