Street Food & Art Festival превзема Пловдив в средата на юли

Демонстрации на топ готвачи от цялата страна, музика, стендъп комедия и много забавления ви очакват от 16 до 18 юли 2021

Пловдив отново ще събере най-добрите street food готвачи, кулинарни блогъри, музиканти, хора на изкуството и фенове на street food културата в един от най-вкусните фестивални формати на България – Street Food & Art Festival.

Популярни лица ще направят свои кулинарни демонстрации директно пред посетителите и ще разкажат за своята лична страст към храната. Ще научим тънкостите в приготвянето на бърза, лесна и вкусна храна, както и ще се насладим на постиженията на българските стрийт фууд готвачи.

В програмата на фестивала тази година ще видим българската участничка в Евровизия – Виктория Георгиева. Освен нея сцената ще превземат 100 Kila, JEREMY?, Дони и Нети, Контрол, Gabana, Калки и приятели, Cool Den, Fournotes и др. Ще се посмеем с шоуто на първия български вентролог Димитър Иванов – Капитана, с представлението на Илия Виделинов и още много други артисти. Не пропускайте и участието на Мария Касимова – Моасе, която ще направи своя кулинарна демонстрация и ще ни разкаже за книгата си.

Организаторите са се погрижили да има забавления за малки и големи, места за отдих, вкусни храни и подбрани напитки, така че не пропускайте да си отделите време за Street Food & Art Festival в Пловдив на площад Централен.

За автора

Вашият коментар