Изложение на hi-tech китайски стоки в Пловдив

На 24 март от 11 часа ще се даде началото на „Седмица на Шънджън – Произведено в Шънджън“ в Новотел Пловдив. Изложението ще продължи до 26 март (до обяд) в конгресния център на хотела.

Изложението представя лицето на Китай по света чрез високотехнологичните стоки, създадени в китайския мегаполис.

„Произведено в Шънджън“ се провежда паралелно с Българо-Китайския бизнес форум, който ще бъде открит в 9.30 часа на 24 март в конферентна зала „Пловдив“ в Новотел Пловдив.

Организатори на престижното събитие са Община Пловдив, Община Шънджън, Българо-Китайската Асоциация за бизнес развитие /БКАБР/ и Китайският съвет за насърчаване на международната търговия при Съвета на Шънджън /CCPIT Шънджън/.

Кметовете на Пловдив и Шънджън ще подпишат споразумението за побратимяване между двата града. Форумът „Пловдив – Шънджън: Сътрудничество и инвестиции 2014“ ще срещне над 50 от най-успелите китайски бизнесмени – собственици и генерални директори на компании, световни лидери в своя бранш, с представители на български фирми. В града под тепетата ще дойде ръководният състав на автомобилостроителя „BYD", класиран на първо място сред 100-те най-силни компании в света в научно-технологичната сфера от американското списание Business Week. Отличниците в редовете на частния китайски бизнес China Construction Bank, производителите на електроника „Хуауей" и ZTE също ще са тук. По време на форума те ще научат повече за възможностите за инвестиране в „Тракия икономическа зона“, обединяваща 6-те индустриални зони в района на Пловдив.

снимка: Уикипедия

За автора

Вашият коментар