Ново българско приложение има мисия да ни свърже с хората около нас (ВИДЕО)

Някога съществуваха публични чат стаи като Yahoo, mIRC и др., където можеше да си говорим с непознати по най-различни теми, които ни интересуваха. Локалните чат стаи в YouLocal връщат обратно тази възможност, но вместо да си говорите със случайни непознати от цял свят, ще можете да си комуникирате с хора, които са на 15 минути разстояние, така че не просто ще си имате ваша собствена #Kapana чат стая, а ще можете и да отидете да пиете по кафе заедно.

Най-новото българско приложение с амбициозна и благородна мисия. В него откриваме малко носталгия по отминалите времена, когато кварталът, в който живеехме, беше истински важен за нас, познавахме съседите си и споделяхме голяма част от ежедневието си с тях. Живеехме локално, а не глобално, споделяхме с близките си, а не виртуално, прекарвахме времето си активно и имахме качествено по-ценни взаимоотношения.

“Превърнахме се в тагнати лица и брой лайкове, социалните ни взаимодействия се ограничиха до вдигане на палец, коментиране и шерване, а ние просто скролваме през местата и хората. Животът ни никога не е бил толкова „социален“, а ние – толкова лишени от истински усещания“, споделя основателят от маркетинг отдела на приложението за мотивацията то да бъде създадено.   

Това не е поредното приложение – то е вид социална мисия, която цели да ни свърже по най-чисто човешкия начин и да ни върне отново там, където ни е мястото – заедно, ама така един до друг. Да, YouLocal разчита на технологиите, за да свързва хората, но стимулира истинските взаимоотношения на помагане, споделяне, разговор, виждане, нови реални запознанства и информация за интересни събития там, където сме ние – в нашия квартал, в нашия град, с познатите улици, заведения,  аромати и уюта на дома. YouLocal ни връща към случващия се живот, който е точно „зад ъгъла“ и ни предизвиква да го изживеем. YouLocal е различен, защото ни дава безброй възможности прекарваме повече време в истинския живот с близките до нас хора, места и събития.

За автора

Вашият коментар