За Свети Валентин искам телефон

Всички знаем, че Япония е страната на странните джаджи. Оригинални, екстравагантни и дори откачени – такива идеи се пораждат в страната на изгряващото слънце.

Със сигурност сме срещали и всякакви странни превъплъщения на телефоните. С различни форми, екрани, функции и какво ли още не. Обикновено, това което изниква в главата ни при мисълта за телефон е четириъгълник, метален, пласмасов или кожен, с голям екран.

В Япония си представят телефона по друг начин. Специално за Свети Валентин компанията Ymobile представя телефонът Heart (сърце). Наречен така по очевидни причини- той е  във формата на сърце.

Телефонът тежи само 54 грама, а най-готиното нещо в него е начинът, по който се отваря и затваря. Heart е предвиден за Деня на влюбените и ще бъде пуснат в продажба точно около този празник, но разнира се само в Япония(поне за сега).

Зарядното на телефона също е със сърцевидна форма, а телефонът не само изглежда стилно, но е и удобен и компактен.

Ето и някои недостатъци на „любовния телефон“. Той е толкова глупав, колкото изобщо не можете и да си представите – няма Bluetooth, няма Wi-Fi, няма камера дори дисплеят му не е цветен. На него дори и смс не може да се напише. Единствената му функция е разговор.

Когато трябва да разговаряте по телефона, лесно го трансформирате в подходящ за разговори вид, а през останалото време е с формата на сърце.
 

Вашият коментар