10-та национална конференция по „е-Образование“ ще се състои през октомври

10-та Националната конференция по е-Образование, която всека година събира над 200 души от цялата страна ще се състои през месец октомври.

Интерактивността, дигитализацията на съдържанието и превръщането на образователния процес в реално изживяване са сред основните акценти в програмата. Събитието си поставя за цел да представи новите възможностите за кариерно развитие на младите кадри и отговаря ли нивото на подготовката им на бизнес изискванията. В една зала, за един ден темата за модерното образование ще събере държавните и местни институции, основните и средни училища, университетите, библиотеките и, разбира се, ИКТ бизнеса

Десетата национална конференция по е-образование е с фокус върху интерактивното обучение, върху възможностите за смесено образование чрез съчетанието между традиционните преподавателски методи и ИКТ.  

Събитието ще постави специален фокус върху непрекъснато самообразоване, стандарти и изисквания на бизнеса за ИТ компетентност и ролята на ИТ академиите и специализирани курсове за повишаване компетенциите на младите хора.

Организатори: ICT Media, МОМН, Съвет на ректорите, Парламентарна комисия по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта, Столична община 

За автора

Вашият коментар