ABB отвори широко вратите си за посетители и бъдещи служители (СНИМКИ)

Колко пъти сте имали възможност да опознаете предварително потенциален работодател – да разгледате лично на място условията на работа, да поговорите предварително със служители, да зададете всичките си въпроси? А междувременно да се забавлявате искрено и да научите много полезна информация.

През изминалия уикенд една от най-големите фирми в Пловдивския регион "ABB" отвори вратите си широко за всички желащи да се докоснат до автоматиката, електрически компоненти, роботизация и иновационните технологии.

За втора поредна година фирмата намираща се в Раковски предостави възможност на посетители и хора търсещи развитие да станат част от българския представител в глобалното семейство на АББ. В рамките на цял ден над 200 човека от Пловдив и региона успяха да опознят отблизо компанията, която с годините се доказа, като световен лидер с безупречна репутация и много силен екипен дух. 

Тази година "ABB" празнува своя 10-годишен юбилей, като в нея вече работят над 1900 служители, които произвеждат електрически компоненти ниско и средно напрежение. В събота, за да станат част от нея своите CV-та подадоха десетки хора, които се възползваха от предоставената им възможност. 

"Миналата година тествахме за първи път "Ден на отворените врати при нас", който се оказа много успешен. Целта ни е да запознаем хората от пловдивския регион с дейността на "ABB", какво точно произвеждаме, какви са работните условия, каква е средата на труда, как ние се грижим за нашите служители и разбира се очакваме посетителите да се присъединят дългосрочно към нашия екип", сподели за mediacafe.bg Виктория Чорбаджийска, която е Мениджър човешки ресурси в компанията. 

"Тази година правим 10 години, откакто съществува клон Раковски и за това време успяхме да изградим условия на световно ниво. Продуктите, които произвеждаме покриват целия европейски пазар и се гордеем с това. Нашият продукт е ориентиран към един по-добър свят и да опазим планетата, в която живеем", сподели още г-жа Чорбаджийска. 

Фирмата има страшно много социални активности, като вече 4-та година е част от пловдивския маратон!

Повече за ABB може да научите от ТУК!

За автора

Вашият коментар